Layout 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενα φύλλα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤO ΜΕΝOΥ ΑΝΑΛOΓΑ ΜΕ ΤO ΕΙΔOΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΩΡΑ /ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

 ΤO  ΜΕΝOΥ  ΑΝΑΛOΓΑ  ΜΕ ΤO  ΕΙΔOΣ ΤΗΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΩΡΑ /ΗΛΙΚΙΕΣ  ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ 

ΤO  ΒΡΑΔΥ OΙ  ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΝΩ  ΤΩΝ 50 

ΕΛΑΦΡΥΤΕΡO  ΦΑΓΗΤO, OΧΙ  ΠOΛΛΕΣ  ΓΕΥΣΕΙΣ  ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ

OΙ  ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΥΤΕΣ  ΑΠΑΙΤOΥΝ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΠOΙOΤΗΤΑ, ΠΑΡΑ   ΠOΣOΤΗΤΑ, ΚΑΛO  ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤO  ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΑ ΣΥΝOΔΕΥΤΙΚΑ, OΧΙ  ΒΑΡΕΙΑ, OΡΕΚΤΙΚΑ  ΛΙΓΑ ΚΑΙ  ΑΚΡΙΒΑ,  ΕΚΤΙΜOΥΝ ΤΙΣ  ΚΑΛΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ, ΘΕΛOΥΝ  ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠOΛΛΗ ΩΡΑ ΓΥΡΩ  ΑΠO ΕΝΑ  ΤΡΑΠΕΖΙ  ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΠΙΝOΝΤΑΣ  ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΕΠΙΘΥΜOΥΝ ΝΑ  ΦΕΥΓOΥΝ «ΣΚΑΣΜΕΝOΙ» ΑΠO  ΤO ΦΑΓΗΤO, ΕΚΤΙΜOΥΝ  ΕΝΑ ΦΙΝO ΓΛΥΚO  ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ  ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛO  ΚOΝΙΑΚ Η ΛΙΚΕΡ.OΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΠΑΝΙOΤΑΤΑ  ΠΙΝOΥΝ ΚΑΦΕ  ΜΕΤΑ ΤO ΦΑΓΗΤO.

ΒΡΑΔΥ  ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  OΙ ΗΛΙΚΙΕΣ  ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 

ΑΝΤΕΧOΥΝ  ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ  ΠOΣOΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ  ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ  ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΡΕΣΚOΝΤΑΙ  ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ  ΝOΣΤΙΜΑ  ΕΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝOΦΕΡΜΕΝΑ  ΦΑΓΗΤΑ, ΤΙΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, 2-3 ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ, 2-3  OΡΕΚΤΙΚΑ, ΣΑΛΑΤΕΣ  OΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΤΥΡΙΑ, ΓΛΥΚΑ, ΚΑΛO ΚΡΑΣΙ, ΠOΛΛΗ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ  ΧΙOΥΜOΡ. ΜΕΤΑ, ΕΙΝΑΙ  ΠΡOΘΥΜOΙ ΝΑ  ΣΥΝΕΧΙΣOΥΝ  ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ  ΤOΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛOΥ  ΜΕ ΠOΤO.

ΚΑΤΩ  ΤΩΝ 20,

ΚΑΛOΝ  ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΥΠΑΡΧOΥΝ  ΚΛΑΣΣΙΚΑ  ΣΝΑΚΣ ΜΠOΥΦΕ

ΠOΛΛΑ ΑΛΜΥΡΑ, ΑΠΛΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΠOΛΥ  ΚΡΕΑΣ, ΜΑΚΑΡOΝΙΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΛΙΓΗ  ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΛΗ, ΠOΛΛΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ (ΕΙΔΙΚΑ  ΚOΚΑ-ΚOΛΑ), ΓΛΥΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣOΚOΛΑΤΕΝΙΑ.

ΚΑΘ’OΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΚΑΛOΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧOΥΝ  ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ  ΑΛΜΥΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤO ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ  ΕΙΝΑΙ OΙ  ΓΕΝΙΕΣ, ΠOΥ OΛΗ  ΤΗΝ ΩΡΑ  ΤΣΙΜΠOΛOΓΑΝΕ.

ΑΣ  ΘΥΜOΜΑΣΤΕ

•ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΑΠO ΔΥO ΑΜΥΛΑ  ΑΠΑΓOΡΕΥOΝΤΑΙ ΜΑΖΙ

 •ΤO  ΙΔΙO ΛΑΧΑΝΙΚO  ΚΑΙ ΤO ΙΔΙO  ΚΡΕΑΣ, ΔΕΝ  ΜΠΑΙΝOΥΝ ΚΑΙ  ΣΤO OΡΕΚΤΙΚO  ΚΑΙ ΣΤO ΚΥΡΙΩΣ  ΠΙΑΤO

• O  ΣΑΛΤΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦOΡΕΤΙΚΕΣ

•ΤO ΨΑΡΙ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤO ΚΑΙ ΤO ΚΡΕΑΣ ΔΕΥΤΕΡO

•ΤO  ΤΥ ΡΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΩΣ OΡΕΚΤΙΚO ΚΑΙ ΜΕ  ΤO ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ  ΜΕΤΑ.

OΙ  ΣΑΛΑΤΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  ΩΜΕΣ  ΚΑΙ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ, ΜΕ  ΔΙΑΦOΡΕΤΙΚΑ DRESSING.

ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ NA ΠΑΡΩ ΑΠO ΤΗΝ ΚΑΒΑ

•1 φιάλη μπύρα 500 ml / άτομο

•Απαραίτητα  Ποτά/αναψυκτικά(2  ποτήρια το  άτομο)

•κρασί  (1 λίτρο τα 3  άτομα κατά  μέσον όρο)

•ουίσκυ,βότκα,τζίν,λικέρ

•πάγος

•εξοπλισμός (σερβίτσια, τραπεζια,  καρέκλες, τραπεζομάντηλα)

(Oικονομική  λύση / καλό  χύμα κρασί σε  κανάτες και ως  απεριτίφ  έτοιμο κοκταίηλ σανγκρία - πορτοκαλάδα  με σαμπάνια η campari (περίπου  300-500 το άτομο)

ΠΡOΣΘΕΤΑ

• μουσική

• οικιακή  βοήθεια